Møt Israels ambassadør i Trondheim torsdag!

“Israel 70 år – en oppdatering!”

Et mer spenstig og aktuelt foredrag om dagens Israel – i et 70-årig perspektiv – skal du lete lenge etter! Så, stedet er Stav Hotell, torsdag kl. 17.30 til ca. 1900.

Har du mulighet – få dette møtet med deg! Gjentar: Ambassadør Raphael Schutz holder foredrag på Stav Hotell torsdag 8.mars,  med oppstart kl. 17:30. Arrangementet er uformelt, gratis; endatil med artige musikalske innslag – og åpent for alle, inkludert en kopp kaffe!

Har du ikke mulighet til å komme til Stav Hotell/Gjestegård onsdag er det mulig du bør legge om planene og omprioritere: Den besøkende ambassadør har nemlig det meste av Israels historie i hodet, også det som nå skjer i og rundt Israel i dag.

Siden den samme ambassadøren snart takker for seg er dette en unik mulighet til virkelig å få med seg en personlighet som har levd midt inne i begivenhetenes sentrum, med usedvanlig god hukommelse og store kunnskaper. Når det er nevnt, du blir ikke israelsk ambassadør etter et brevkurs. Så, om du fortsatt mener du ikke kan komme, så se å få delt dette på Facebook med dine venner, slik at det vet om møtet og foredraget.

Ronny Farsund, en musiker fra Trondheims-traktene, står bak initiativet om å få ambassadøren til Trondheim. Han vil selv være tilstede med hele seg selv for å lede møtet. La oss kalle det årets friskeste initiativ til nå i år!

Vi sees!

Roy Vega

6. mars 2018